Bell Schedules » 7th Grade

7th Grade

7th Grade For our WIN block, we alternate between A week and B week.
Description / Period Start Time End Time Length
Core 1 7:47 AM 8:50 AM 63 min
WIN time 8:55 AM 9:35 AM 40 min
Exploratory 1 9:40 AM 10:20 AM 40 min
Exploratory 2 10:23 AM 11:03 AM 40 min
Core 2 11:08 AM 12:13 PM 65 min
Lunch 12:14 PM 12:43 PM 29 min
Core 3 12:47 PM 1:52 PM 65 min
Core 4 1:55 PM 3:00 PM 65 min